Menu
RSS

Antalya CHP’de Korkutan Kaza

Antalya CHP’de Korkutan Kaza

Ankara’daki CHP aday tanıtım toplantısına katılmak üzere yola çıkan CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran

otomobilleriyle kaza geçirdi. Kaza üzerine aday tanıtım toplantısına katılamayan Hasan Can Caran ve İsmail Karadeli sosyal medya hesaplarından korkacak bur şey olmadığını, aday tanıtım toplantısına neden katılamadıklarını açıkladılar.

CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:

“Basına ve Kamuoyuna

18.02.2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantımıza katılmak için CHP Belediye Başkan Adayımız Hasan Can Caran ile birlikte yola çıktık. Yolda  maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki herhangi bir yaralama ve can kaybına sebebiyet verilmedi.

Bu sebepten dolayı 08-15 Antalya- Ankara uçağına yetişemedik. Konu ile alakalı İl Başkanımıza bilgi verilmiştir. Sosyal medyada dolaşan haberler dolasıyla açıklama gereği duyulmuştur. Kamuoyuna ve Basına saygılarımla.”

CHP Belediye Başkan AdayıHasan Can Caran’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru da şöyle:

“Basına ve Kamuoyuna

18.02.2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantımıza katılmak için

CHP ilçe başkanımız İsmail Karadeli ile Yolda maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki herhangi bir yaralama ve can kaybına sebebiyet verilmedi. Bu sebepten dolayı 08-15 Antalya- Ankara uçağına yetişemedik. Konu ile alakalı İl Başkanımıza bilgi verilmiştir.

Kamuoyuna ve Basına saygılarımla”

yukarı çık
0
Paylaşım