Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Antalya CHP Büyükşehir Adayı Böcek: Her Zaman Manavgat Halkının Yanında Olacağım

Antalya CHP Büyükşehir Adayı Böcek: Her Zaman Manavgat Halkının Yanında Olacağım

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Manavgat’ta son derece uyumlu bir çalışma örneği gösteriyor.  Başkan Şükrü Sözen, her gittiği mahallede

Muhittin Böcek ile birlikte çalışma imkanı bulduğu takdirde Manavgat’a daha iyi hizmet getirebileceğini vurgulayıp, destek istiyor. “Ben Sen Yok Biz Varız”  ve “Biz Birlikte Yaparız” sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Başkan Sözen’i çıktığı cadde esnaf ziyaretlerinde de yalnız bırakmadı.

Haberin Videosu:

Böcek “Ben Sen Yok Biz Varız”

Başkan Böcek ve Başkan Sözen, Manavgat’ta birlikte Zübeyde Hanım Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde üzerindeki işyerlerine tek tek girerek vatandaşların ellerini sıkan Muhittin Böcek, Sözen ve kendisi için destek istedi.

Başkan Böcek ve Başkan Sözen, samimi tavırları ve hoş sohbetleriyle esnafla esprili diyaloglar yaptı, sorunları dinledi. Gezi sonrasında konuşan Muhittin Böcek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Antalya, dünyanın en güzel yeridir” ve

en güzel ilçelerimizden birisi de Manavgat’tır. Burada da güzel bir kardeşim, Belediye Başkanımız Şükrü Başkanımız var. Biz büyük bir aileyiz. Ben her geçerken hep Şükrü Başkanımı ararım. Alanya’daki programımız vardı.

“Esnaf ziyaretlerimiz var” diye söyleyince hemen uğrayalım ve başarı dileklerimizi iletelim dedik. Sağ olsun birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın gözlerinin içini okuyabiliyoruz.

Bu yüzden çok da mutlu ayrılıyorum Manavgat’tan. Her zaman Şükrü Başkanın yanında olacağım. Manavgat halkının hep yanında olacağım. “Sen ben yok, biz varız”. İnşallah “martın sonu bahar olacak” diyoruz.

Az bir süremiz kaldı. İnşallah Manavgat’ta da daha da çok çalışmalar yapacağız. Şükrü Başkanımıza başarılar diliyoruz.

yukarı çık
0
Paylaşım