Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Halkçı Liselilerden Teröre Lanet

Halkçı Liselilerden Teröre Lanet

Isparta İl Örgütü İle birlikte Isparta'da bulunan Halk-Lis Genel Sekreteri Deniz Çapanoğlu İstanbul'da yapılan hain saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Değerlendirme toplantısı ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta'da bulunan Deniz Çapanoğlu, Antalya İl Başkanvekili Cemalettin Yaman, Isparta İl Başkanı Ahmet Atakan Çetinkaya ve il örgütü ile gündem hakkında açıklamada bulundu.

Çapanoğlu; "Gerçekten kötü günler yaşamaktayız, ülke olarak çok acılar çekmekte, neredeyse her gün insanlarımızı hain saldırılarda kaybetmekteyiz, ülkenin geleceği olan biz gençler bu durumdan gerçekten kaygılıyız, endişeliyiz.

Son dönemlerde terör olayları iyice artmakta bu bizleri üzmektedir. Gittikçe kaosa sürüklenmekteyiz, bir yandan patlamaların gerçekleştiği saldırıların yapıldığı yerlere baktığımız zaman herhangi bir sınır şehriniz olmamakla birlikte ülkemizin iç kesimlerinde yaşanmaktadır, bu noktalarda yapılan saldırılar aklımızda soru işaretleri bırakmaktadır. Bombalı bir saldırganın İstanbul'da ne işi vardır?

İstanbul'a kadar nasıl gelmiştir? Bu sorularına yanıtları hükümet tarafından verilmelidir. Bu ülkenin istihbarat teşkilatı, güvenlik güçleri kilometrelerce öteden İstanbul'a kadar bomba ile gelen saldırgandan nasıl haberdar değildir, bizleri gerçekten şaşırtmaktadır. Aklımızda İkinci bir soru işareti ise başkanlık sistemi gündemdeyken bu tür olayların yaşanması tesadüf müdür?

Bir şeyi net olarak söylemek istiyoruz, terörü lanetliyoruz aynı zamanda terörden kaostan beslenenleri bu olaylardan kendine pay biçenleri, sınır ötesinden çıkıp İstanbul'a kadar gelmesine göz yumanları lanetliyoruz ve söz veriyoruz hesabını soracağız.

Bu millet artık can kaybetmekten bıktı, acı çekmekten bıktı buradan sesleniyoruz çekin kanlı ellerinizi üzerimizden. Yaralılara acil şifalar diliyorum, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimiz artık bu acıları yaşamasın" diyerek sözlerine son verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım