Menu
RSS

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kilis’de

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kilis’de

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz, CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, CHP Osmaniye İl Başkanı Mert Yusuf Doğan ile birlikte Kilisli yurttaşlarımızın acılarını paylaşmak üzere Kilis'e gittiler.

Kilis’de CHP Hatay Milletvekili Birol ertem ile birlikte saldırıdan zarar gören aileleri ziyaret ettiler. CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte açıklamada bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gençlik Kolları Başkanları yaptıkları açıklamalarında şunları söylediler.

Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Gençlik Kolları Başkanları olarak Kilis'te yaşanan acıya dikkat çekmek ve Kilisli yurttaşlarımızın acılarını paylaşmak üzere Kilis'e gelmiş bulunmaktayız. 

Suriye tarafından atılan füzelerle Ocak ayından beri 17 yurttaşımız hayatını kaybetmiştir. Füze atışları daha da artarak devam etmektedir. "Stratejik Derinlik" kitabını yazan bir hocanın yönettiği daha doğrusu yönetemediği bir ülkeyi gözlerimizle görüyoruz. Sayın Başbakan'ın dış politika da stratejik derinlikten kastettiği ölümler ise sizin stratejik derinlik anlayışınız batsın.

Ülkenin bir bölümünde her gün şehit haberleri gelirken, Suriye sınırımızdaki bölgelerde ise masum insanlar IŞİD füzeleriyle can vermekte, batıda meydanlarda bombalar patlatılmakta, Karadeniz'de HES'ler le insanlar coplanmakta, turizm kentlerinde halk sokağa çıkamamaktadır. 14 yılda ülkenin hemen hemen her bölgesini yaşanmaz hale getirdiğiniz yetmiyormuş gibi bir de Televizyonlara çıkıp büyük devlet naraları atıyorsunuz.

Kefen giyerek sokakta "seninleyiz reis" diyenlerin yönettiği ülkede halk artık kefenlerle yaşamaya başladı. Bizler, bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partili gençleri olarak artık yeter diyoruz. Yönetemiyorsanız, bırakın diyoruz. Bu halk bu zulümleri hak etmiyor diyoruz. Başkan olma hevesiyle bu ülkenin her yerinin bir kaos ortamına çekilmesine isyan ediyoruz. Nerde bir haksızlık, nerde bir zulüm varsa orda olmaya devam edeceğiz.

Basın açıklamamızı burada noktalarken Kilis şehrimize geçmiş olsun diyoruz ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

yukarı çık
0
Paylaşım