Menu
RSS

Döşemealtı’nda CHP Transferi

  • Yazan 
Döşemealtı’nda CHP Transferi

Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Yalçınkaya partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçtiğini açıkladı. Yalçınkaya'yı ilk tebrik eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zekeriya Altun oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in makamında istifasını açıklayan Dr. Mehmet Yalçınkaya "Bundan sonra hizmet yarışına CHP Meclis Üyesi olarak devam edeceğim" dedi.

Dik duruşumdan taviz vermedim, vermeyeceğim..

Dr. Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamasında; "Ben bir Döşemealtı sevdalısıyım. Doğduğum büyüdüğüm bu topraklara bu insanlara karşı meclis üyesi olarak bir borcum var. Bana oy veren seçmenlere çok teşekkür ederim. Hiç kaygılanmasınlar, onurumdan, dik duruşumdan hiç ödün vermedim ve vermeyeceğim" sözlerine yer verdi.

Hizmet için çalışacağım..

İstifa gerekçesini de açıklayan Dr. Mehmet Yalçınkaya, "Son günlerde Döşemealtı Belediye Meclisi'nde yaşanan ayak oyunlarıyla, milletin iradesi yok sayılmaya, hizmet için çalışan, proje üreten daha çağdaş, daha yaşanır Döşemealtı oluşturmaya çalışan Belediye Başkanımızın önü kesilmeye çalışıldı. Döşemealtı'na çok şeyler kazandıracağını bildiğim, inandığım sayın Başkanımın yanında durmanın gereğiyle partimden istifa ediyorum. Bundan sonra hizmet yarışına CHP Meclis üyesi olarak devam edeceğim" dedi.

Seçmenlerime teşekkür ediyorum..

Seçmenlere de seslenen Yalçınkaya, "Meclis Üyesi seçilmekteki amaç, tüm Meclis Üyeleri için geçerli olan, kamu menfaatini gözeterek hizmet üretmektir. Siyaset yapmak değil. Halkımıza ve şahsıma oy veren beni destekleyen tüm MHP'li seçmenlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Güç kattı..

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Dr. Mehmet Yalçınkaya'nın Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılmasından duyduğu memnuniyeti bildirerek, "Hepimizin amacı bölgemize hizmet etmek, bizde CHP ailesi olarak beraberce bölgemize hizmet etmek için almış olduğunuz bu kararda sizleri tebrik ediyorum. Dağbeli Mahallemiz'de temsilcimiz yoktu sizin hem doktor olmanız hem de bölge halkıyla iç içe olmanız bizlere büyük güç katacaktır. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Döşemealtı'na en iyi hizmetleri getireceğiz..

Belediye Başkanı Turgay Genç son olarak, "Ekip ruhuyla hareket edeceğiz. Hedefimiz Döşemealtı İlçemize en iyi hizmetleri getirerek Antalya'nın 1 numarası yapmaktır, halkımızın refah düzeyini ve şehircilik anlamındaki tüm hizmetlerini doğru bir şekilde beraberce üretmek olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zekeriya Altun'da Dr. Mehmet Yalçınkaya'yı kararından dolayı tebrik edip başarılar diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım