Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP'li Kadınlar Başkan Genç'i Ziyaret Etti

  • Yazan 
CHP'li Kadınlar Başkan Genç'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Belediye Başkanı Turgay Genç'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Genç'in örnek projeleri arasında yer alan (DÖGEM) Döşemealtı Gençlik Meclisi hakkında bilgi alan CHP'li kadınlar, ilçe kadınlarının hem kendilerini geliştirmeleri hem de gelir elde etmelerini sağlamak için Organik pazar projelerine destek istedi.

Başkan Turgay Genç’den çocuklara tam destek

CHP Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, yönetim kurulu ve parti üyesi kadınlar Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti. CHP'li kadınlar çocukların ve gençlerin Atatürk sevgisini pekiştirmeleri amacıyla Anıtkabir turu düzenlenmesini istedi.

Kadın Kolları Başkanı Aldemir, "Bizler ev ev dolaşarak çocuklarımıza Atatürk sevgisi aşılamak istiyoruz. Bunun için de Anıtkabir ve Çanakkale'ye bu gençleri götürmeyi planlıyoruz" dedi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenecek her türlü etkinliğe destek vereceklerini müjdeledi.

Mesire Alanı içerisinde “Ev hanımlarına organik tarım ürünleri standı”

Ziyarette ilçe kadınlarının hem kendilerini geliştirmeleri hemde aile gelirlerine katkıda bulunacak işler yapmaları için yöreye ait zeytin, zeytinyağı ve benzeri ürünlerin satışını yapabilecekleri Organik Pazar için yer ve stand isteyen CHP Kadın kolları heyetine Başkan Genç olumlu yanıt verdi.

Belediye Başkanı Turgay Genç, Düzlerçamı Mesire alanı içerisine hafta sonları açık olacak bir Organik Pazar kurulabileceğini söyledi. Genç, "Yöremizin kadınları kendi evlerinde zaten bu tür ürünleri yapıyorlar. Hem ilçe halkı bu organik ürünlerden faydalanabilir, hemde aile ekonomilerine gelir elde etmiş olurlar. Bizde böyle bir proje içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyarız" diye konuştu.

Her Mahallemize kalıcı eserler bırakmak en büyük hedefim

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ilçenin her mahallesine en az bir kalıcı eser bırakmak istediğini anlatarak, "Siz kadınların bizler için önemi çok büyük. Sizler evlerinizde, sokağınızda mahallenizde her şeyi görüyor ve biliyorsunuz. Sizlerin de desteğiyle büyük eserler yapabiliriz. Biz hemen her mahallemizde en az bir kalıcı eser bırakmayı hedefliyoruz.

İlçemiz halkı için yararlı olacak tüm projelere kapımız sonuna kadar açık. Her mahalleye bir pazar yeri yapıyoruz. Şuana kadar 4 tane çok amaçlı pazaryeri yaptık, 5 mahallemize daha aynı nitelikte pazaryeri yapıyoruz. Bu sayede haftanın 1 günü pazaryeri olarak kullanılırken diğer günlerde mahallelerimizde ki düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlar için değerlendirilebilecek” açıklamasında bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım