Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Büyükşehir’den Dijital Takip

  • Yazan 
Büyükşehir’den Dijital Takip

Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesiyle birlikte vatandaştan gelen talep ve yapılan yatırımları yakından takip etmek için iş takip performans programını geliştirdi. Program sayesinde, Büyükşehir belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımlar, rutin uygulamalar, vatandaşlardan gelen talepler yakından takip edilecek ve anlık olarak hangi süreçte olduğu tek tuş ile öğrenilebilecek.

Hizmeti muhtarların parmak ucuna götüren MUBİM sistemi ile Türkiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi şimdi de tüm yatırımlar, belediyenin rutin çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikâyetleri anlık olarak takip etme imkanı sunan İş Takip Performans Programı’nı geliştirdi.

İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın ortak çalışması ile hayata geçirilen İş Takip Performans Programı için hizmet içi eğitim verildi. Program hakkında bilgi veren İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, “Belediyemizin artan hizmet sınırları ile bütün Antalya’ya hizmet vermeye başladık. Kısa zamanda hizmet vermek için koordinasyon çok önemli. Bizde Başkan Menderes Türel’in talimatı üzerine ilgili birimlerle çalıştık. Geliştirdiğimiz program bize zamandan tasarruf ettirecek” dedi.

İŞİN SÜRECİ TEK TUŞ İLE ÖĞRENİLECEK

Personele detaylı bilgi verilen program sayesinde artık bütün işler tek tuş ile öğrenilebilecek. Bir işin başlamasından bitimine kadar bütün süreç programdan görülebilecek. İşin takibini yapan personel, internetten işin durumunu görebilecek. Gerekli görüldüğü zaman son durumu ile ilgilide fotoğraf ve bilgi yüklenebilecek.

Programda, iş tamamlanmadığı sürece işlem açık görünecek, tamamlanınca sistem kapanacak. En kısa zamanda vatandaşa hizmet vermek için çalışan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki yatırımların ve taleplerin neler olduğunu ve hangi aşamada olduğunu sistem üzerinden takip edebilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım