Menu
RSS

AKBEM'de Yarışma Heyecanı

  • Yazan 
AKBEM'de Yarışma Heyecanı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri'nde (AKBEM) eğitim alan öğrenciler arasında düzenlenen bilgi yarışması büyük heyecana sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKBEM'de eğitim alan çocuklar arasında 'Bilgi Yarışması' düzenlendi.

Türkçe, matematik - fen bilimleri, teknoloji ve İngilizce branşlarında soruları yanıtlayan 5-6-7. ve 8. sınıf öğrencileri büyük heyecan yaşadı.

10 AKBEM'DEN 132 ÖĞRENCİ KATILDI

Aksu, Altındağ, Çaybaşı, Döşemealtı, Kepezaltı, Manavgat, Meltem, Milli Egemenlik, Varsak ve Yeni Mahalle'de eğitim veren AKBEM birimlerini temsilen 132 öğrenci bilgilerini sınadı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma sonunda, 5. sınıflarda Döşemealtı-Yeni Mahalle, 6. sınıflarda Çaybaşı, 7. sınıflarda Aksu, 8. sınıflarda ise Yeni Mahalle-Meltem AKBEM öğrencileri birinciliği paylaştı.

EĞLENİRKEN ÖĞRENDİLER

Sahne ve sanat gösterilerinin de yer aldığı yarışmada bale, modern dans, halk oyunları, resim sergisi, öğrencilerin gitar ve bağlama performansları da etkinliğe renk kattı. Aileleri de bu heyecan dolu günde çocuklarını yalnız bırakmadı. Çocukların hem eğlendikleri hem de öğrendikleri bir etkinlik olarak öne çıkan AKBEM Bilgi Yarışması sonrasında başarılı olan öğrencilere Yaygın Eğitim Şube Müdürü Nihat Durmaz, ASMEK Koordinatörü Nalan Şenli ve AKBEM Koordinatörü Hatice Özkan tarafından madalya verildi.

Nitelikli eğitimin merkezi AKBEM Birimleri, her yıl sanat ve eğitim odaklı yaptığı etkinliklerle çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor.

yukarı çık
0
Paylaşım