Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Revizyon imar planı çalışmaları hızlandı

  • Yazan 
Revizyon imar planı çalışmaları hızlandı

Aksu Belediyesi, imar çalışmalarına hız verdi. Plansızlık nedeniyle büyük sıkıntı yaşanan ilçede inşaat sektörünün canlanması için önemli adımlar atıldı.

Altıntaş, Mandırlar, Güzelyurt, Hacıaliler Mahallelerinde planlamaların hızlanması için meclisten karar çıktı. Çamköy Mahallesinde 42 hektarlık alanın ise binlik planları kabul edildi.

Aksu Belediyesi imar çalışmalarına ağırlık verdi. Altıntaş, Mandırlar, Güzelyurt, Hacıaliler Mahallelerine ait revizyon imar planlarının yapılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda kurum görüşleri alınarak planlamanın altyapısı oluşturulmaya başlandı. Bu kapsamda en önemli kurum olan Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün incelemeleri meclis gündemine alınmış ve kamu yararı kararı alınması için konunun mecliste görüşülmesi istenilmişti. Belediye meclisi konuyu görüştü ve bu bölgelerdeki planlamanın hızlandırılması için gerekli meclis kararı oy çokluğuyla alındı. Böylece planlama sürecinde ciddi bir yol alındı.

ÇAMKÖY’DE BİNLİK PLANLAR KABUL EDİLDİ

Aksu Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında Çamköy Mahallesi ile ilgili de kararlar aldı. Çamköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 42 hektarlık bölüme ait 1/1000 ölçekli imar planları meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’ndeki askı sürecinden sonra uygulama ile bölgede inşaat çalışmalarının önü açılmış olacak.

yukarı çık
0
Paylaşım