Menu
RSS

Kadın Çiftçiler Korkuteli’de Yarıştı

Kadın Çiftçiler Korkuteli’de Yarıştı

Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışmasının sekizinci etabı Korkuteli ilçesi’nde gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması Korkuteli İlçe finali yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Korkuteli İlçe müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen yarışmaya, Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Derya Bilgin, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Tarım Kredi Kooperatifi Korkuteli ilçe Müdürü Dudu Kocabaş ile üreticiler katıldı.

Yarışmaya katılan Kadın Çiftçi Yarışmacılara tarım, hayvancılık ve gıda konularında 15 soru yöneltildi. Tüm sorulara cevap veren yarışmacılara yedek sorular soruldu. 28 soru sonunda her sorunun 10 puan olduğu yarışmada Ümmi Akgün tüm sorulara doğru cevap vererek birinci oldu.

Yarışma birincisi Ümmü Akgün, bin 500 TL, ikinci Ümmüşen Bozkurt 750 TL üçüncü Nazmiye Akkanat ise 500 TL'lik para ödülünü almaya hak kazandı.

yukarı çık
0
Paylaşım