Menu
RSS

İkametini Burdur'a Aldıran Üniversitelilere Ücretsiz Ulaşım!

İkametini Burdur'a Aldıran Üniversitelilere Ücretsiz Ulaşım!

Burdur Belediyesi ile Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasında imzalanan protokolle, ikametini kente aldıran öğrencilere bir defaya mahsus 125 lira ulaşım desteği verilecek.

Burdur Belediyesi ile Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi arasındaki protokol, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in makamında imzalandı.

Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Öcal ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri katıldığı törende konuşan Başkan Ercengiz,

2017 Sonuna Kadar Geçerli Olacak

"Burdur’da eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik yaptığımız sosyal projeyle hem öğrencilerimize ulaşım desteği verip hem de öğrencilerimizin ikametgahlarını Burdur’a alarak İller Bankası payımızı arttırmak istiyoruz. Belediye Meclisi'nde kararımızı aldık.

İkametini 31 Aralık 2016’ya kadar Burdur’a aldıran öğrencilerimize halk otobüslerinden yararlanmak üzere 125 liralık ulaşım desteği sağlıyoruz. Bu protokol 2017 yılının sonuna kadar geçerli olacak. Öğrencilerimiz ikametlerini aldırdıklarını belgelediklerinde kent kartlarına 125 lira yüklenecek" dedi.

Karşılıksız Olacak​

Amaçlarının daha iyi hizmet vermek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Öğrencilerimizi daha kaliteli ve daha konforlu taşıyabilmek adına da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artan öğrenci nüfusunun taşınmasıyla ilgili bazı sıkıntılar var. Bunu da kooperatif yöneticileriyle görüşüyoruz. Ulaşım desteğini öğrencilerimize karşılıksız sağlıyoruz." diye konuştu.

Daha sonra Başkan Ercengiz ve Kooperatif Başkan Yardımcısı Öcal protokolu imzaladı.

yukarı çık
0
Paylaşım