Menu
RSS

Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor

Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor

Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'da Hasdere, Gürçam, Çile, Doğanca, Gökçesaray ve Akoluk mahalleleri sakinlerinin kullandığı Doğanca grup yolunu asfaltlıyor.

Geçen yıl Gazipaşa'nın deforme olan birçok yolunu sıcak ve sathi asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Bakanlığı, Doğanca grup yolunu da modernize ediyor.

Hasdere, Gürçam, Çile, Doğanca, Gökçesaray ve Akoluk gibi birçok kırsal mahallenin kullandığı Doğanca grup yolunda, Hasdere Mahallesi ile Tarihi Taşköprü arasına dökülecek 7 kilometrelik sıcak asfaltın zemini hazır hale getirildi.

Devamına yapılacak olan 8 kilometrelik sathi asfalt içinse yolu dolgu malzemeleri ile sıkıştırma çalışmaları devam ediyor.

Yol Kaliteli Ve Sağlam Olacak

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, titizlikle süren çalışmalar tamamlandığında asfaltlama aşamasına geçileceğini kaydetti.

Büyükakça, “Bölge halkımızın dört gözle beklediği Doğanca grup yolunda nihayet sona gelindi. Hasdere mahallemiz ile Çile mahallemiz arasında devam eden zemin çalışmalarımız çok zor bir bölge olmasına rağmen titizlikle sürdürülüyor.

Yolu, kaliteli ve sağlam olması için dolgu malzemeleri ile sıkıştırıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde zemin çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama aşamasına geçeceğiz. Tüm ilçe halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım