Menu
RSS

CHP’li Akbaş: Türkiye Kanıyor, İçimiz Kan Ağlıyor

CHP’li Akbaş: Türkiye Kanıyor, İçimiz Kan Ağlıyor

CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, son terör olayını kınayarak, bir an önce gerekenin yapılması gerektiğini söyleyerek, tüm siyasi partileri acilen göreve çağırdı.

Akbaş yayınladığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

“Ülkemizi kanatanlara, sürekli kınatanlara lanet olsun. Hamasi nutukları ve içi boş tehditleri önlem diye yutturmaya çalışanları şiddetle uyarıyoruz; Bu gidişin sonu Ülkemizin felaketidir. Bu yüzden, bir an önce gerekenlerin yapılması ve eğer bu irade yitirilmişse, bu işi becerebileceklerin sorumluluk alması gerekmektedir.

İçimizdeki taze acıları unutmadan ve her şeye rağmen yılın son gecesi, geleceğe dönük iyi dileklerimizle başladığımız yeni yılın ilk sabahına hunharca işlenen bir cinayetle uyandık.

Gelecek günlerin daha aydınlık olmasını ummaktan başka hiç bir niyeti olmayan o masum insanları rahmetle anar ve yaralılara acil şifalar dilerken, bu acının yüreklerimizi yaktığını ve artık, içi boş demeçler ve birlik beraberlik mesajları dinlemekten usandığımızı yüksek sesle haykırıyoruz.

7 Haziran 2015 tarihinden bu yana azdıkça azan ve tüm Türkiye’yi kana bulayıp insanlarımızın üstüne korku ve umutsuzluk bulutları taşıyan bu beladan kurtulmak için cesur olup gerçekleri ortaya dökmekten başka bir çözüm yoktur. Bu tür olaylarda; o meşhur “kime yarıyor?” sorusunu sorma ve yanıtını da yüreklice ortaya koyma vakti çoktan gelmiş ve geçmektedir.

Gün, belirli kişilerin değil, 80 milyon yurttaşı ile tüm Türkiye’nin geleceği için savaşma günüdür. Ve büyük Türk Milleti bu güç ve yetkiyi yalnızca parlamentoya gönderdiği Milletvekillerine vermiştir.

Bu nedenle; halkın oyları ile seçilmiş tüm siyasi partilere bağlı özgür ve yurtsever Milletvekillerini, hiçbir kişi ya da anlayışın etkisinde kalmadan, sadece ve sadece Ülkemizin birlik ve bütünlüğü, insanımızın huzur ve mutluluğu ve Vatan’ımızın geleceği için acilen göreve çağırıyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım