Menu
RSS

CHP Kaş’ta Piknikte Buluştu

CHP Kaş’ta Piknikte Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya’nın Kaş İlçe Başkanlığınca düzenlenen ‘Birlik ve Dayanışma Pikniği’nde partililer, Akçagerme mesire alanında bir araya geldi.

Etkinliğe CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş’ın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bozca Gümüş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Kocakahya, eski belediye başkanları Musa Bilgiç, Abdullah Gültekin, Ömer Saim Karakurt, eski ilçe başkanları, İl Başkan Yardımcıları Süleyman Özer, Kadir Çetinkaya, İbrahim Koçak, Şevket Korkut, Tuğba Erke Dost, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, eski milletvekili Tuncay Ercenk, önceki dönem aday adayları Sevindik Gizli, Deniz Filiz, Gül Ustaer ve Demre, Finike, Kumluca ilçe ve kadın kolları başkanları ile davetliler katıldı.

‘Partimizi Kaş’ta iktidara taşıyacağız’

Kadın, erkek, yaşlı, genç, el ele omuz omuza yerelde ve genelde iktidara yürüyüşü başlatmak için toplandıklarını belirten İlçe Başkanı Akbaş, “Yürüyeceğiz birlikte, umuda koşanların omuzlarını omuzlarımızda hissederek yürüyeceğiz, partimizi Kaş ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız. İlk yerel seçimde Kaş ı geri alacağız” diye konuştu.

Plaket ve teşekkür belgesi

Programda CHP Kaş’ta çalışmaları dolayısıyla eski belediye başkanları ve eski ilçe başkanlarına plaket takdim edildi. 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde partiyi temsilen çalışmalara katılanlara, CHP İlçe Başkanlığınca teşekkür belgesi verildi.

Vatandaştan Baykal’a tepki

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal da etkinliğe program sonuna doğru katıldı. Konuşması sırasında bir partili Baykal'a, “Sayın Baykal gençleşme güzel, Meclis'te de gençleşme gerekli değil mi? Bu kulağınıza küpe olsun. Artık Türkiye Cumhuriyeti yıkılmak üzere. Konuşmakla iş bitmiyor. 30 yıldır konuşuyorsunuz bu ülkede, cumhuriyet yıkılıyor. Halkın arasına gitmeniz lazım. Konuşmakla iş bitmiyor, yeter artık” diye seslendi.

“Susalım mı” diyen Baykal bu tepki sonrası, 'Siyasette kişisel duygular vardır, kızgınlıklar vardır, hırslar vardır, şahsi husumetler vardır, düşmanlıklar vardır. Bunlar zeminini, zamanını bilmeden ortaya çıkar. Söyler, ne söylediğinin kendi de farkında değildir. Bunlar önemli değil” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım