Menu
RSS

CHP Kaş’ta Eski İlçe Başkanları Buluştu

CHP Kaş’ta Eski İlçe Başkanları Buluştu

CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, 1974'den 2016'ya eski ilçe başkanlarıyla buluştu. Geçmiş tecrübelerin ele alındığı birliktelik toplantısında, geleceğe dair kentte ve ilçede CHP adına neler yapılması gerektiği konuşuldu.

Eski dönem ilçe başkanlığı yapmış olan Musa Bilgiç, Ali Tezcan, Mustafa Bozca, Halil Arıkan, Süleyman Özer, Gürkan Yalçın ve Mehmet Zorlu geçmişte yaşananları anlatırken nerelerde eksikliklerin olduğunu, bu eksikliklerin sonuçta nelere mal olduğunu anlatarak, gelecek dönem için mevcut ilçe Başkanı Ulaş Akbaş’a tavsiyelerde bulundular.

Birlikteliğin ve dayanışmanın güzel bir örneğini simgeleyen toplantıda, parti içi yarışmaların kırgınlıklar yaratmadan, kongrelerin bitiminin hemen ertesinde kol kola girilerek, CHP’nin nasıl iktidara gelebilmesi gerektiği üzerine kafa yorulması gerektiği konuşuldu. Kongre sırasındaki yarışmaların bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren başkanlar, önemli olanın partideki yol arkadaşlığının sağlam birliktelikler sayesinde başarıyı getireceğini ifade ettiler.

Toplantıya katılan ve işleri sebebiyle katılamayan Levent Kahraman, Osman Ünal ve Mehmet Keskin'e bugüne kadar parti adına katkı koydukları için teşekkür eden CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, “CHP’de ilçe başkanlığı yapmak çok zorlu bir görevdir.

Geçmişte bu zorlu görevleri üstlenerek partimizin bayrağını Kaş’ta dalgalandıran tüm ilçe başkanlarımız ve üyelerimiz bize güç vermektedir, geleceğe daha umutla bakmamıza neden olmaktadırlar. Biz her zaman bu dayanışma içinde olduk, bundan sonra da partimizin iktidara gelebilmesi için üzerimize düşen tüm çalışmaları birlikte, omuz omuza yapma inancımızı burada belirttik” dedi. 

Akbaş ayrıca ebediyete intikal etmiş rahmetli ilçe başkanları Rafet Önal, Muzaffer Erdoğan, Hasan Hüseyin Erdoğan ve Ahmet Bozca'yı saygıyla andıklarını dile getirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım