Menu
RSS

Burdur Ak Parti Milletvekili Petek'ten Ziyaret Turu

Burdur Ak Parti Milletvekili Petek'ten Ziyaret Turu

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek ve beraberindeki heyet Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Yalçın Sezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Şengül ile birlikte Burdur ve

Bucak ilçesinde hükümet tarafından yürütülen proje ve çalışmalar hakkında Ankara'da bir dizi bakanlık ve kamu kurumu ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Petek, Ankara mesaisinin önümüzdeki süreçte olumlu şekilde sonuçlanacağını aktardı. Petek, yapılan ziyaret ve görüşmelerde, beldelerde eksikliği bulunan jandarma karakollarının yeniden açılması,

araç otoparklarının genişletilmesi, belediye kaynaklarının artırılması ve yeni yol projelerinin gerçekleştirilmesi konusunda görüşmeler yapıldığını açıkladı.

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ı ziyaret ettiklerini kaydeden Reşat Petek, burada Bucak'ın ihtiyaçları ve yeni projelerle ilgili istişarelerde bulunduklarını, Bucak hakkında bilgiler aktararak, araç parkının genişletilmesi konusunda istenilen talebe olumlu yanıt aldıklarını söyledi.

Petek daha sonra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i ziyaret ettiklerini ve Bucak'ın Kızılkaya ve Çavdır'ın Söğüt beldelerinde kapanan jandarma karakol komutanlıklarının tekrar kurulması için talepte bulunduklarını, müjdeli haberi aldıklarını iletti.

İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü ziyaret ettiklerini belirten Petek, "Bucak Belediye'mizle İller Bankası arasında devam eden projeleri değerlendirdik. İlçemizle ilgili projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Projelerin durumu hakkında bilgi verdik ve desteklerini istedik" dedi.

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'ı da makamında ziyaret ettiklerini kaydeden Petek, Bucak- Kocaaliler karayolu Bucak Geçişi Çevre Yolu Projesi'ni sunduklarını anlattı.

Petek, burada yapılan ziyaret sonrasında da olumlu dönüş alındığını söyleyerek, teknik inceleme ve yatırım programına alınma çalışmalarına hız verildiğini belirtti.

Petek ve beraberindeki heyetin son ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Bakan Soylu'yu makamında ziyaret eden Petek, Sezgin ve Şengül, Burdur ve Bucak hakkında brifing vererek istişarelerde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım