Menu
RSS

Batı Akdeniz’de Atık Merkezine Jet Müdahale

Batı Akdeniz’de Atık Merkezine Jet Müdahale

Isparta’da yaşanan atık rezaletine Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü jet hızıyla müdahale etti. Yüzlerce ton atığı düzensiz ve kontrolsüz biçimde çevreye saçan firma hakkında tutanak düzenlenirken, merkez çevresindeki atıklar preslenerek tırlara yükledi.

Isparta Hurdacılar Sitesi’nde Isparta Belediyesi adına faaliyet gösteren atık toplama merkezinde uygulanan usulsüz depolamaya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü jet hızıyla müdahale etti.

Yüzlerce ton atığı düzensiz ve kontrolsüz biçimde çevreye saçan firma hakkında tutanak düzenlenirken, Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez çevresindeki atıkları presleyerek TIR’lara yükledi.

GEREKENİ YAPTIK

Yürütülen çalışma ile ilgili Hürriyet’e konuşan Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil Gülderen, “İhbar üzerine harekete geçen ekiplerimiz merkez çevresindeki tüm atıkları kontrol altına aldı.

Preslenen atıklar TIR’larla uygun alanlarda depolanacak. Çevre Müdürlüğümüz ise tespit edilen ihlalleri tutanak altına aldı. Bir daha böyle bir görüntü oluşmaması için gerekli her türlü hassasiyeti göstereceğiz” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım