Menu
RSS

Başkan Alagöz, Yeni Su Aboneleri İçin Kolları Sıvadı Öne çıkarılmış

Başkan Alagöz, Yeni Su Aboneleri İçin Kolları Sıvadı

Burdur’un Tefenni ilçesinde belediye başkanı, amiri, memuru, işçisi ele ele vererek ilçe genelinde başlattıkları içme suyu hattı çalışmalarını aralıksız gece gündüz demeden sürdürüyor.

2015 yılı haziran ayında başlayan yeni içme suyu hattı ve deposu, ihalede ön görülen sürede tamamlandı. Eski içme suyu boru hattını kapatılarak yeni su abonelerini bizzat Başkan Ümit Alagöz tarafından vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için bağlanmaya başlandı.

Birtakım açıklamalarda bulunan Başkan Alagöz; “Tefenni tamamen yeni içme suyunu kavuşmak üzere. Geçtiğimiz yıllarda kanalizasyon çalışmaları ile bozulan yollarda yorulan Tefennili vatandaşlarımızdan 1,5 yıl kadar sabır istedik.

Tozlu ve çamurlu yollarla boğuşan Tefennili vatandaşlarımıza gösterdikleri sabırdan ve hoş görüden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Çalışmalardan dolayı hasar gören ara yolları sıcak asfaltla kaplayacaklarını bildiren başkan Alagöz, fiziki şartları uygun olmayan yolları da kilit taşı ile tamamlayacaklarını söyledi.

İşçiler, belediye başkanı Alagöz’ün sürekli yanlarında kendileriyle birlikte çalıştığını söyleyerek aynı ortamı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirirken, mahalle sakinleri de evlerinin önünde çalışan belediye görevlilerine zaman zaman sıcak çay ve bisküvi ikramlarında bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım