Menu
RSS

Alanya Kestel'de Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Alanya Kestel'de Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başlandı

Alanya Belediyesi, kaldırım, cadde düzenleme çalışmalarını tamamladığı Kestel Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Üniversite Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını yerinde denetleyen Başkan Yücel, bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Yaklaşık 6 aydan bu yana bölgede altyapıdan cadde düzenleme çalışmasına kadar çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Yücel, “6 aydır bölgede çalışıyoruz.

Öncelikle Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak’ın içme suyu ile kanalizasyon hattının yapılmasını bekledik. Bu süre içerisinde halkımız mağdur oldu. Kendilerinden özür diliyoruz.”dedi

Asfalt çalışmasının D-400’den üniversitenin bulunduğu Sarıağalar Mevkii’ne kadar devam edeceğini ve bir hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Yücel, “Aynı zamanda Kestel’in can damarı olan, öncesinden temel alt yapısının ve kanalizasyon altyapısının tamamlandığı 30 metrelik yolun merkeze kadar 2 kilometrelik kısmını, bölünmüş yol olarak parke çalışmasının ardından hizmete sunacağız. Yağmursuyu drenajlarının yapıldığı 30 metrelik yoldaki çalışmaları Ocak ayına kadar bitirmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım