Menu
RSS

Ümit Uysal’dan Zekâ Şampiyonuna Spor Önerisi

Ümit Uysal’dan Zekâ Şampiyonuna Spor Önerisi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Zekâ Oyunları Oyun 2015 yarışmasında ikinci olan Ufuk Demiray’ı kutlayıp, ‘spor yap’ önerisinde bulundu. Başkan Uysal’ın önerisini kabul eden Demiray, Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün spor okullarında squash yapacak.

Squasha Başlayacak

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Zekâ Oyunları Oyun 2015 yarışmasında 14-21 yaş arasında ikinci olan Ufuk Demiray, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın konuğu oldu.

Başkan Uysal, her çarşamba günü yaptığı randevusuz görüşmelerde kendisini ziyaret eden Demiray’ı kutladı. Başkan Uysal, “Beynin çok güçlü. Vücudunun güçlenmesi için de spor yapmalısın” dediği Demiray’ı spor yapmaya teşvik etti. Demiray, Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün spor okullarında squash eğitimi alacak. 

Başarısı Bizleri Gururlandırdı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; geçtiğimiz yıl 20’ncisi Ankara’da düzenlenen yarışmada birinci ile aynı puanı paylaşmasına rağmen, eşitlik bozma sorusu sonucunda ikinci olan Ufuk Demiray’a çini tabak hediye etti.

Başkan Uysal; ‘spor yap’ önerisini kabul eden Ufuk Demiray için Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. Başkan Uysal, “Ufuk’un başarısı bizleri gururlandırdı.

Spor yap önerimi de kabul edip, spora başlayacağı için ayrıca kutluyorum. Spor yaparak, hem vücudunu, hem de zihnini zinde tutacaktır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım