Menu
RSS

TBB’den Kumluca Belediyesi Personeline Eğitim

TBB’den Kumluca Belediyesi Personeline Eğitim

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Kumluca Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim toplantısında, belediye personeline eğitim verildi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, TBB Hukuk İşleri Müdürü Zeliha Mercimek ve avukat Yasemin Sezgin, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilgili belediye personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak çeşitli kurumlara yazışmalar yaptıklarını, ayrıca yeni yürürlüğe giren 6360 sayılı kanunda yapılan değişiklikler hakkında belediyenin ilgili birim müdürleri ve personelin bilgilendirilmesi amacıyla böyle bir toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

İki bölümden oluşan eğitimin birinci bölümünde Hukuk İşleri Müdürü Zeliha Mercimek, resmi yazışmalar, yazışma kuralları, resmi yazıların kayıtları, resmi yazıların saklanması konularında bilgilendirme yaptı.

İkinci bölümde ise avukat Yasemin Sezgin, 6360 sayılı kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte uygulama şekilleri, değişiklikler, yeni kanuna göre yapılabilecekler, görevler ve uygulamaları anlattı.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Zeliha Mercimek ve Yasemin Sezgin'e plaket verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım