Menu
RSS

Saadet Partisi Antalya B.şehir Bld. Başkan Adayı Bilgin, Rakip Adayları Arayarak Başarılar Diledi; Bu Memleket Bizim

Saadet Partisi Antalya B.şehir Bld. Başkan Adayı Bilgin, Rakip Adayları Arayarak Başarılar Diledi; Bu Memleket Bizim

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, bütün siyasi partinin büyükşehir belediye başkan adaylarını arayıp başarılar diledi.

Bilgin, "Bu memleket bizim. Güzel Antalyamız her türlü güzelliği ve hizmeti hak ediyor" dedi.

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan tüm isimleri arayarak başarılar diledi. Aynı zamanda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı da olan Bilgin seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu, Ramazan aylarını da tebrik etti.

Konuyla ilgili Ersan Bilgin şunları söyledi: Ülkemiz insanının maddi ve manevi olarak bunaldığı bir dönemde çok önemli bir seçime gidiyoruz. 31 Mart’ta halkımız oy kullanacak.  Siyasi partiler birbirinin rakibidir, düşmanı değildir. Siyaset milletimize hizmet için yapılır.

Biz Milli Görüş Saadet Partisi olarak hep nezaketten, centilmenlikten ve iletişimden yana olduk. İyiliklerin, güzelliklerin tesis edilmesi için gereken hassasiyeti her zaman gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Bu memleket bizim, güzel Antalya’mız her türlü güzelliği ve hizmeti hak ediyor.

Buna vesile olacak adaylarımızla görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak kadar doğal bir şey olamaz. Aday arkadaşlarımızı aradık. Ulaşabildiklerimizle görüştük. Güzel oldu. Memnun kaldılar. Biz her zaman irtibat halinde olmaya, adayların projelerinin ve

kendi projelerimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her halükarda Antalya’mızın kazanmasını önemsiyoruz. Ve daha yaşanabilir bir Antalya'nın ortaya çıkmasına katkıda bulunmak bizim için onur vesilesidir."

yukarı çık
0
Paylaşım