Menu
RSS

Manavgat’ta Esnaf Buluşması

Manavgat’ta Esnaf Buluşması

Manavgat Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na (MESO) yeni kayıt yaptıran üyeler tanışma etkinliğinde bir araya geldi. MESO'nun yeni üyelere yönelik düzenlediği tanışma toplantısı bir restoranda yapıldı. Buluşmaya MESO Başkanı Hasan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve odaya yeni kayıt yaptıran üyeler katıldı.

Burada konuşan MESO Başkanı Hasan Çelik, geçen hafta yapmayı planladıkları buluşmayı darbe girişimi nedeniyle bugüne ertelediklerini söyledi.

Bir grup vatan haininin organize ettiği başarısız darbe girişiminin ülkeye yapılmış hain bir terör saldırısı olduğunu aktaran Hasan Çelik, "Bu saldırının içerisinde olanları, destekleyenleri şiddetle nefretle kınıyoruz. Darbe girişimine katılanlar en ağır şekilde cezalandırılmalı" dedi.

İdam cezasının getirilmesini desteklediklerini kaydeden MESO Başkanı Hasan Çelik, şöyle dedi:

"Bu darbe bütün olumsuzlukların yanı sıra ekonomik sistemimize de darbe vurmuştur. Daha şimdiden milyarlarca liralık zarardan bahsediliyor. Diğer yandan esnaf arkadaşlarımız çok zor bir süreç geçiriyor.

Esnaflarımızın yaşadığı sorunlar konusunda ilgili yerlere sorunlarımızı ilettik. Umarım, bir daha Allah Türk milletinin başına darbe belasını vermez. İnşallah ekonomik çarklar yeniden hızlı bir şekilde dönmeye başlar ve bu zararları telafi ederiz."

yukarı çık
0
Paylaşım