Menu
RSS

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nde Salim Aksoy Güven Tazeledi

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nde Salim Aksoy Güven Tazeledi

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda tek listeyle yapılan seçimde Salim Aksoy yeniden seçildi. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.

Seçime SS 6'ncı Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Ahmet Tural, Muratpaşa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca,

Manavgat ve Çevresi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Muammer Ünal, Manavgat Merkez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın,

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan ve kooperatif ortakları katıldı.

Divan başkanlığını Ahmet Tural'ın yaptığı olağan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Salim Aksoy, "Kooperatifimiz, 2017 yılında 14 milyon TL plasman gelmiş olup yıl sonu itibariyle toplam plasmanımız 148 milyon TL'ye ulaştı. Ortaklarımızın kişi başı kullandığı kredi 71 bin TL'dir.

Kooperatif ortak sayısına göre ise kişi başı ortalaması 48 bin TL'dir" dedi.

Tek listeyle gidilen genel kurulda açık oylama usulüyle yapılan seçimde Salim Aksoy'un yönetim ve denetim kurulları oybirliğiyle 3 yıllığına yeniden seçildi.

Salim Aksoy'un yönetim kurulunda Hasan Ali Özer, Nazif Bıyıklıoğlu, Ahmet Özden ve Bayram Deniz, denetim kurulunda ise Selçuk Yıldız ve Hayrettin Bulut asil üye olarak yer aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım