Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Makedonya’dan Antalya’ya Ödül Yağmuru

Makedonya’dan Antalya’ya Ödül Yağmuru

Antalya Konyaaltı'nda bulunan ve Uluslararası Vaganova Methodu pedagojik yetkili eğitim ve sınav merkezi olan 1947 Ballet Studio, 11-12 Kasım tarihlerinde, Makedonya Üsküp 'te düzenlenen Uluslararası Bale ve Dans Yarışması olan IDC SKOPJE OPEN 2017'ye

Türkiye’yi temsilen katıldı. 3'ü solist 10 öğrencisiyle katıldığı yarışmada; ikincilik kupası ve madalyaların yanı sıra, jüri özel ödülü de alarak 5 kategoride 6 ödül alan 1947 Ballet Studio, öğrencileriyle Antalya adına büyük bir başarıya imza atmış oldular.

Başarı kazanan öğrencilerin isimleriyse şöyle, Gerda Berna Örter, İlgün Özge Şam, Bade Aktan, Masal Temel, Duru Özalp, Tuğçe Coşkun, Nisa Altunbunar, Elmas Dafne Ölçer, İrem Duru Selçuk, Şimal Şekersoy.

Ekip, Aldığı ödüllerin yanı sıra, hem ocak ayında Köln 'de düzenlenecek yarışmaya, hem de önümüzdeki yıl Üsküp 'te düzenlenecek yarışmaya davet almış durumda.

Uluslararası bir yarışmada bu denli yüksek bir başarıya imza atmış Antalya'daki ilk özel bale okulu olan 1947 Ballet Studio,

1947 yılında seçilen ilk bale öğrencisi değerli bale sanatçısı Gülen Tekebaş ile İzmir Devlet Opera ve Balesi'nden gelen bale sanatçısı kızı Gizem Tekebaş tarafından kurulmuştur.

Başarıyı değerlendiren okul kurucusu Gizem Tekebaş, Antalya’ya bu denli önemli bir başarıyla dönen öğrencileriyle gurur duyduğunu ve önümüzdeki yıl bu başarılara yenilerini eklemek üzere çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini belirtti.

yukarı çık
0
Paylaşım