Menu
RSS

Kumlucalı Esnaftan, Trafik Uygulamasına Tepki

Kumlucalı Esnaftan, Trafik Uygulamasına Tepki

Antalya’nın Kumluca İlçesi'nde Trafik Komisyonu kararıyla trafik uygulaması için düzenleme yapılan Kavaklı Kuyu Caddesi esnafı, uygulamaya tepki gösterdi.

Kumluca İlçe Trafik Komisyonu tarafından ilçe merkezindeki bazı yollarda tek yönlü trafik uygulamasına geçilmesi kararlaştırıldı. Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu doğrultuda çalışma başlattı.

Bazı caddelerde uygulama hayata geçirilirken, Kavaklı Kuyu Caddesi esnafı yanlış olduğu gerekçesiyle uygulamaya tepki gösterdi. Esnaf araçlarıyla yolu ulaşıma kapatırken, çalışmaları da durdurdu.

Olay yerine gelen Kumluca Esnaf Odası Başkanı Atacan Ertürk, "İlçe Trafik Komisyonu'nun kararlarına saygımız var. Ancak bu cadde üzerinde hiçbir zaman trafik sıkışması yaşanmadı. Bu cadde ilçenin en eski caddelerindendir. Burası Kumluca'nın ilk ticaret merkezidir.

Bu cadde diğerlerinden farklıdır. Bir müşteri şahsi aracıyla bir dükkandan 2 dakikalık süre içinde alışveriş yapmak için durduğunda hemen arkasından başka araç gelecek ve yol isteyecektir. Bu da kavgalara neden olacaktır. İlçe Trafik Komisyonu'nun bu karardan vazgeçmesi gerekir" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmaları engelleyen araçları kaldırttı.

yukarı çık
0
Paylaşım