Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Kumluca’da Motosikletçilerden Teröre Tepki

Kumluca’da Motosikletçilerden Teröre Tepki

Kumluca’da hafta sonu gerçekleştirilecek Enduro Motor Sporları yarışı öncesi, Cumhuriyet Meydanında toplanan bir grup motosiklet tutkunu açtıkları pankartla terörü lanetlediler.Kumluca’da Belediyenin katkılarıyla 19-20 Mart tarihlerinde iki gün süreyle Enduro Motor Sporları yarışması düzenlenecek.

Yarışmalar öncesi Cumhuriyet Meydanında toplanan bir grup motosiklet tutkunu, ilçe merkezinde gösteri geçişi yaptılar.

Enduro Motor Sporcularıyla bir araya gelen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediyenin de katkılarıyla Beykonak Mahallesinde iki gün sürecek Eduro Motor Sporları yarışının kazasız bir şekilde sportmence geçmesini temenni ettiğini söyledi.

Motor sporlarının geniş bir camiaya hitap ettiğini ifade eden Çetinkaya, “İlçemizde geçtiğimiz yıl motokros yarışı düzenlemiştir. Halkımızdan talep var, bu yıl önce Enduro, Nisan ayında da motokros yarışı düzenleyeceğiz.

Hedefimiz bu yarışların uluslar arası hale gelmesi ve yurt dışından da sporcuların katılmasını sağlamak. Bu güzel görsel şovlara sahne olacak yarışmaları izlemek üzere hafta sonu tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Enduro motor sporcuları adına konuşan Ekrem Özbek de, bu gün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümü olması ve ülkede yaşanan terör olaylarını kınamak amacıyla Cumhuriyet Meydanında Türk Bayraklarıyla bir gösteri düzenlediklerini ve ilçe merkezinde motorlarıyla gösteri geçişi yaptıklarını söyledi.

Hafta sonu tüm vatandaşları Enduro yarışlarına beklediklerini ifade eden Özbek, kazasız güzel bir yarış etkinliği olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

yukarı çık
0
Paylaşım