Menu
RSS

Korkuteli’de Kargalık Mesire Alanı Hazırlanıyor

Korkuteli’de Kargalık Mesire Alanı Hazırlanıyor

Korkuteli Belediyesi tarafından Kargalık mesire alanında başlatılan çalışmalarda devam etti. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yaklaşık 21 dönüm üzerine kurulacak Kargalık mesire alanının ilçe için gerekli olduğunu söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kiralanan mesire alanının 13.5 dönümünde çalışma başlatıldığını aktaran Başkan Gökce, çalışmaların iki etapta tamamlanacağını kaydetti. 

Uzun süren uğraşlardan sonra mesire alanı için çalışmaları başlattıklarını vurgulayan Başkan Gökce, "İlçemiz için çok önemli ve gerekli, geniş kapsamlı bir mesire alanını hizmete sunmak için çalışmalar başlattık.

Bakanlık tarafından onaylanan projeye uygun olarak çalışmalar yapılıyor. İki bölümden oluşacak mesire alanında barbeküler, tuvaletler, mescit, piknik masaları, pergolalar, aydınlatma, otomatik sulama sistemi, yonca ekimi gibi farklı çalışmalar yapılacak.

Mesire alanının etrafı perde beton ve tel örgüyle çevrilecek. İki bölümden oluşacak mesire alanının ilk bölümünü Kurban Bayramı'na yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım