Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Kemer’e Birincilikle Döndüler

Kemer’e Birincilikle Döndüler

Kemerli ralliciler Kenan Kar- Soner Tamer "Marmaris Rally Turkey" i sınıflarında 1. olarak tamamlayarak sezon sıralamasında da birinciliğe yükseldiler. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Marmaris' de düzenlen düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası 2. ayağı, "Marmaris Rally Turkey" renkli görüntülere sahne oldu.

2015 sezonunu klasmanlarını 2. olarak bitiren Kemer'li otomobil sporları tutkunu ve Citroen C2 GT aracı ile Ağaoğlu Gp Garage My Team Takımı sporcusu Kenan Kar - Soner Tamer, sınıflarında 1. olarak tamamlayarak sezon sıralamasında da 1. lige yükseldiler.

Marmaris Rallisinin Avrupa Ralli Kupasına puan verdiğini ve etapların çok zorlu olduğunu belirten Ralli Pilotu Kenan Kar " 2 gün boyunca yağmurunda etkisi ile aşırı zorlaşan ve kayganlaşan zeminle mücadele ettik.

Şartlardan dolayı birkaç mekanik sıkıntı yaşamamıza rağmen rakiplerimizle aramızda farkı kapatarak yarışı birinci olarak bitirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Zorlu Bir Yarış Oldu

41 sporcunun kayıt yaptırdığı ve rallinin ilk gününden itibaren hava şartlarının her dakika zorlaştırdığı etaplar, araçların geçişi ile offroad etapları gibi zorlaşan parkurlar pilotları oldukça zorladı.

Ralli’deki özel etaplar geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan Türk otomobil sporlarının duayenlerinden Renç Koçibey, Mustafa Koç, Ali Sipahi, Lem'i Tanca ve Yusuf Aramacı isimleri ile anıldılar.

yukarı çık
0
Paylaşım