Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Kemer Belediye Meclisi'nde 'Şerefsiz' Gerginliği!

Kemer Belediye Meclisi'nde 'Şerefsiz' Gerginliği!

Kemer Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Ak Partili meclis üyesi Yunus Nergiz arasında yaşanan tartışmaya sahne oldu. Kemer Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Gül başkanlığında Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Meclis oturumu, Ak Partili meclis üyelerinin verdiği önerge sonrası gerginlik yaşandı. Ak Partili meclis üyeleri geçen hafta polis ekiplerinin belediyeye gelerek bazı veriler aldığını belirterek, içeriğini öğrenmek istediklerini belirtti.

Bunun üzerine Başkan Mustafa Gül, iki belediye çalışanının usulsüzlük yapıldığını, bu kişiler hakkında bizzat kendisinin savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, polisinde bu amaçla belediyeye geldiğini söyledi.

Başkan Gül, 2011'de 'borcu yoktur' kağıdı almayan esnafa pazardan yer vermeme kararı aldıklarını hatırlatarak, "Biz pazarcıların borcunu kapatması için bir ay pazarı kapatıyoruz. Belediye görevli İ.K ve Ş.A.T., kendi karakter ve kişiliklerini bozarak bazı pazarcıların internet üzerinden borcunun olmadığını gösteren kağıt düzenlemiş.

Bunu tespit ettik. Hemen inceleme yapması için görevlendirme yaptım. Belediye başkanlarının müfettiş atama yetkisi vardır. Üç müfettiş atadık. Bu suçu işleyen adı geçenlerin işine son verildi. Bizzat kendim bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Savcılık incelemesini yapıyor" diye konuştu.

BAŞKAN GÜL VE NERGİZ ARASINDA TARTIŞMA

Başkan Gül'ün meclisi bilgilendirmesinden sonra söz alan Yunus Nergiz, bu kişilerin 'borcu yoktur kağıdı' çıkarılması emrini Başkan Gül'den aldıklarını söylediğini iddia etti. İddialar üzerine yeniden konuşan başkan Gül, "Hayatım boyunca şerefsizlik yapmadım.

Şerefsizlik yapanların da yanında olmadım. Burada polemik yaratmaya çalışma. Hep aynı şeyi yapıyorsun. Senin kim olduğunu herkes çok iyi biliyor. Kimsenin ahlaksızlık yapmaya hakkı yok. Her zaman bu meclisi karıştıran sensin" diye konuştu.

Bunun üzerine Yunus Nergiz de işten çıkarılan personelin ifadelerini Emniyet Müdürlüğü'nden alacağını, ardından basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna bilgi vereceğini kaydetti.

Tartışmaların ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

yukarı çık
0
Paylaşım