Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

İyi Partiden İstifa Etti, Ak Parti Kemer Adayı Rahman Şeker'i Destekleme Kararı Aldı

İyi Partiden İstifa Etti, Ak Parti Kemer Adayı Rahman Şeker'i Destekleme Kararı Aldı

İYİ Parti Kemer Kurucu gençlik kolları başkanlarından, son olarak İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi adayı olan ve hem meclis üyesi adaylığından hem de partisinden istifa eden

Erdem Özkan seçimde Cumhur İttifakı Ak Parti Kemer Belediye Başkan adayı Rahman Şeker 'i destekleyeceğini söyledi.

Rahman Şeker'in Kiriş'te verdiği iftara aile yakınları ve 200'ü aşkın genç arkadaşı ile gelen Erdem Özkan, gençlerin artık siyasette yer alma zamanın geldiğini belirterek Rahman Şeker'i sonuna kadar desteklediklerini söyledi, zafere Rahman Şeker ve ekibinin ulaşacağını söyledi.

Erdem Özkan yaptığı konuşmada, “ Biz Kemer’de doğduk. Kemer’de büyüdük, gözümüzü burada açtık. Evlendik, çocuklarımız burada büyüyor. Bizim Kemer’e çok büyük vefa borcumuz var. Allah nasip etti bizler, siyasetle buluştuk, siyasette fikir sahibi olduk. Belli dönemler çalışmalar yaptık.

Ben Kemer’de İYİ Parti’de kurucu gençlik kolları başkanlığın yaptım İl Delegeliğinde bulundum. Yıllardır da bir şekilde siyasetin içinde dostlarımla görüşüyoruz ve Kemer’in geleceğini en güzel nasıl şekillendirebiliriz, Kemer’de neler yapabiliriz diye bir koldan çalışıyoruz.

Bugün Kemer’de siyasi mecralarda sıra dışı olaylar olmakta. Bizim de hoşumuza gitmeyen bir takım oluşumlar, bir takım farklı işgüzar işler olmaktaydı. Ben partimizin her zaman arkasında durmak istedim fakat gördüm ki, Kemer’de gerçekten sıra dışı olaylar oluyor.

Hakkaniyetli bir arayış içersine girdim. Tabi bu arayış içerisinde daha önce de tanıdığım Rahman Şeker abimin bu mücadelesini gördüm. Tüm yapılanmalara hakim olduğum için ince eledim sık dokudum ve burada olma kararı aldım. Kemer son 15 yıldır hep geriye gitmektedir.

Çok sevdiğimiz Kemer her geçen gün geriye gitmektedir. Bu yüzden Kemer’in hükümet desteğine Cumhur İttifakının desteğine ihtiyacı olduğuna Rahman Şeker gibi 4 üniversite bitirmiş Kemer’e aşık, Kemer’in evladına teslim edilmesini gerektiğini düşünmekteyim.

Rakiplerin birisi Kurtlar Vadisi, birisi Deliyürek, bunların her işi senaryo, her işi film. Kemer 31 Mat’tan sonra gerçek belediyecilik ile buluşacak” dedi.

Rahman Şeker de her geçen gün katılımlar ile büyüdüklerini ifade ederken, Erdem Özkan ve ekibine hoş geldiniz dedi, 31 Mart'ta kazanacaklarını ve Kemer'in altın çağını başlatacaklarını söyledi. Rahman Şeker yaptığı konuşmasında, “ Çok kıymetli kardeşimiz Erdem Özkan ekibiyle, arkadaşlarıyla,

dostlarıyla, ailesi ile birlikte aramıza katıldı. Bugün bizimle yol yürüyecek olmanın heyecanını bizimle yaşattığı için teşekkür ediyorum. Beş gün sonra Cumhuriyet meydanında 31 Mart akşamı zafer kutlamak için hepinizi davet ediyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım