Menu
RSS

Gurbetçi Genç, Tatil İçin Geldiği Antalya'da Kayboldu! Aranıyor!

Gurbetçi Genç, Tatil İçin Geldiği Antalya'da Kayboldu! Aranıyor!

Avusturya’dan ailesiyle geldiği Antalya'da kaldığı pansiyondan çıkan 14 yaşındaki Yusuf Biber, kayboldu. Astım hastası olan Yusuf Biber'den haber alamayan yakınları, hayatından endişe ediyor. Olay sabah saatlerinde Kepez İlçesi Kültür Mahallesi'nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi.

Avusturya'dan bir hafta önce anne babası ve ağabeyi ile tatile gelen Yusuf Biber, sabah uyandıktan sonra pansiyonun lobisine indi. Burada bir süre oyalanan Biber, daha sonra pansiyondan çıkıp ayrıldı.

Üzerinde mavi tişört, mavi kapri pantolon ve ayağında siyah terlik bulunan Yusuf Biber, ortadan kayboldu. Astım hastası oğullarının ilk kez bu kadar kendilerinden ayrı kaldığını söyleyen baba Burhan Biber, oğlunun hayatından endişe duyduklarını söyledi.

Oğlunun şimdiye kadar kendilerinden izinsiz hiç bir yere çıkmadığını dile getiren Burhan Biber, "Oğlum biz uyurken yatağından kalkmış. Üzerini giyindikten sonra lobiye inmiş.

Burada görevlilerle sohbet ettikten sonra çıkıp gitmiş. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Polisten bir an önce bulmasını istiyoruz" diye gözyaşı döktü.

İhbarın ardından polis, kayıp genci aramaya başladı.

yukarı çık
0
Paylaşım