Menu
RSS

Finike'de Kış Konseri

Finike'de Kış Konseri

Finike Ziraat Odası Türk Müziği Korosu, şef İbrahim Bilgenoğlu yönetiminde Kış Konseri verdi. Finike ve Kumluca'dan çeşitli meslek gruplarına mensupların bir araya gelerek oluşturduğu müzik topluluğu, Mahmut Esen Kültür Merkezi'nde konser verdi.

Konseri, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Savcısı Ünal Üstünsoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu ve çok sayıda davetli izledi.

Koro ve solo şarkıların beğeniyle izlendiği programa İstanbul'dan şeref konuğu olarak davet edilen topluluğunun kurucu şefi Ekrem Akköse de Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirdi.

İki bölüm olarak hazırlanan konserde halk oyuncusu Arif Çökelek ile Gülşen Ekici de Ege yöresi zeybeği oynayarak geceye renk kattı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, koro şefi İbrahim Bilgenoğlu ile topluluğun kurucu şefi Ekrem Akköse'ye çiçek takdim etti. CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Tutal da koro ekibine çiçek vererek tebrik etti.

Programda davetlilere Finike Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hanımeli Kafede üretilen kurabiyelerle meyve suyu ikram edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım