Menu
RSS

EXPO 2016'da İdo ve Gülben Ergen Rüzgarı

EXPO 2016'da İdo ve Gülben Ergen Rüzgarı

EXPO 2016 Antalya'da şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses ile pop-fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen konser verdi. Gülben Ergen, şarkılarıyla konser alanını dolduranlara keyifli anlar yaşattı.

Expo 2016 Antalya'da düzenlenen yerli konserler serisinde dün gece, şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses ve pop-fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da sahneye çıktı.

Sunuculuğunu radyo program yapımcısı Duygu Özkan'ın yaptığı gecede, ilk olarak sahneye İdo Tatlıses çıktı. Konserine 'Marifet' adlı şarkıyla başlayan İdo Tatlıses'i annesi Derya Tuna da yalnız bırakmadı. Dansçıların eşlik ettiği İdo Tatlıses, hareketli ve slow şarkılarını, hayranları için söyledi.

Yaklaşık 1 saat sahnede kalan İdo Tatlıses'e, konser sonrası ipek kozasından yapılan Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdim edildi.

İdo Tatlıses'ten sonra ise sahneye, 2 milyonun üzerinde albüm satışı yapan Gülben Ergen çıktı. 'Arka Sokaklarda' adlı şarkısıyla konserine başlayan Ergen, "Bu ne muhteşem bir kalabalık. Hoş geldiniz. Sonunda Expo, sonunda Antalya'dayım. Uzun zamandır beklediğim ve önemsediğim bir konser" dedi.

Yeni ve eski şarkılarını Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'yu dolduran sevenleri için söyleyen Gülben Ergen, Expo ziyaretçilerine adeta çifte bayram yaşattı.

Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdimi sırasında ise Gülben Ergen, "En az sizin kadar güzel çiçeğim. Expo ailesine, emek veren herkese ve sanatçılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım