Menu
RSS

Döşemealtı Belediyesi’nden Okul Bahçelerine Bakım

Döşemealtı Belediyesi’nden Okul Bahçelerine Bakım

Döşemealtı Belediyesi eğitim öğretim sezonunun açılmadan önce başladığı okul bahçelerinin bakım onarım ve düzenlemelerine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullarda gelen talepler doğrultusunda yaz boyunca uzayan otların kesilmesi, ağaçların budama ve bakımları ile kent mobilyalarında onarım ile bahçelerin temizlenip düzenlenmesi çalışmalarını yapıyor.

Belediye ekipleri araçların girdiği alanlarda otların biçimini makinelerle diğer alanlarda ise insan gücüyle yaparken, yine kırılan bozulan kent mobilyaları kameriyelerin onarımını yaparak çok daha güvenilir ve temiz bir alanda öğrencilerin eğitim almalarına destek oluyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamaması öğrencilerin en sağlıklı ve güvenli ortamda eğitim alabilmeleri için tüm ekiplerin sefer olduğunu söyledi. Başkan Genç, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz 2023-2024 eğitim öğretim sezonu başlamadan

okul bahçelerimizi öğrencilerimiz için hazırlamaya başladı. Okulların açılmasıyla birlikte de eğitim-öğretim aksamadan hafta sonları da çalışmalar yaparak uzayan otların biçilmesi yeşillendirilmesi ile ağaçların budanması yapılıyor.

Yine gençlerimizin nefes aldığı alanlarda bulunan mobilyaların bakım ve onarımları da devam ediyor” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım