Menu
RSS

CHP Konyaaltı Bld. Bşk. A. Adayı Çalışır: Büyük Bir Takımın Birer Oyuncusuyuz

CHP Konyaaltı Bld. Bşk. A. Adayı Çalışır: Büyük Bir Takımın Birer Oyuncusuyuz

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Konyaaltı Belediye Başkanlığı için Baştuğ Çalışır aday adaylığını açıkladı. CHP Konyaaltı ilçe binası önünde yapılan aday adaylığı açıklamasında Baştuğ neden aday adayı olduğunu partililerle paylaştı.

Çalışır “AKP seçime yaklaştıkça, elindeki tüm kamu imkanlarını kullanacak, eklindeki medya ile CHP’ye ve adaylarına saldıracak, yalan, iftira ve yıpratma kampanyaları yapacak,

aynı zamanda kendi taraftarlarını konsolide etmek için etnik ve mezhepsel ayrımcılığı körükleyecek ve seçmenlerini ve milliyetçi muhafazakar insanları kendi yanında toplamaya çalışacak ve bu yöntemle de seçimleri de kazanmaya çalışacaktır.

Bu nedenle, tek tek adayların ne kadar iyi belediyecilik yapacakları önemliyse de, esas önemli olan genel merkezimizin bu seçimlere yönelik oluşturacağı büyük stratejinin parçası biz adaylar olacağız.

Genel merkezimiz hem parti program ve yerel yönetim anlayışı ile ve hem de AKP’nin uygulayacağı kirli taktiklere karşı ülkenin tüm adaylardan uyumlu bir orkestra ortaya çıkaracaktır.

Bu açıdan, ben de dahil tüm adaylar sahaya girmek için kenarda bekleyen farklı özellikleri olan, büyük bir takımın birer oyuncusuyuz. İşte tam da bu sebeple adayım” dedi.

Geçmiş dönem siyasette nerelerde görev aldığını anlatan Çalışır, CHP’nin bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm genel başkanlarını sıraladıktan sonra “Ben; cesaretin bağırarak olmadığını gösteren,

binlerce kilometreyi yürüyerek dünya siyasi tarihine geçen, adaletin ve vicdanın bayraktarı olan genel başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU için adayım” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Ben; Vedat DALOKAY’ların, Murat KARAYALÇIN’ların, Yılmaz BÜYÜKERŞEN’lerin, Konyaaltında Muhittin, Muratpaşa’da Ümit, Döşemealtında Turgay, İbradı’da Serkan,

Manavgat’ta Şükrü, Kemer’de Mustafa başkanların yaptıkları büyük hizmetleri göstermek ve daha da geliştirmek için adayım.

Antalya’da ve Konyaaltında tekrar yeniden bir ateş yakacağımızı, enerjimizi her tarafa yansıtacağımı bildiğim için, yeni bir enerjiyle hareket kazandıracağımız için adayım.

Birçok projemiz var, bunları şu anda burada paylaşacak değilim ama esas projemiz düşüneceğiz tartışacağız ancak davranırken herkese duygu ile yaklaşacağız, belediyecilik anlayışımız da bu olacak.

Görüşü düşüncesi partisi ne olursa olsun herkesin insan olduğunu unutmadan çalışmak da belediyecilik anlayışımızın temellerinden biri olacaktır.

Aynı zamanda; seçimlerin sadece Konyaaltına odaklanmadan Büyükşehir seçimlerini ne kadar etkileyeceğini bildiğim ve bu konuda çok büyük katkım olacağını bildiğim için adayım.

Bana sıkça adaylıkta iddialı olup, olmadığımı soruyorlar, ben belediye başkanlığı için çok iddialıyım ve çok iyi yapacağımı biliyorum.

Ancak adaylık için gözlem ve değerlendirme ve bana söylenenleri paylaşmayı parti kültürüm açısında şık bulmam, ancak bunu söyleyebilirim ki, benim dışındaki tüm aday arkadaşlarım için,

hepsi çok iddialıdırlar ve çok iyi belediye başkanı olabileceklerini söyleyebilirim.

Partimin yüreğini, zamanını yıllarını, bu ülke için hiçbir şey istemeyen harcayan değerli partili emekçilere duygulanarak söylemek isterim ki, iyi ki varsınız. Size, şükranlarımı bildirirken, inanım ne kadar duygulandığımı ifade edemem.

Biliyorum ki, CHP çok büyük, çok güzel bir ailedir. Aynı zamanda Cumhuriyetin demokrasinin ve ülkemizin son yıllarda uğradığı büyük kayıp ve hasarları düzeltecek ve Türkiye’yi partili partisiz ayrımı yapmayacak ve

Türkiye’yi daha barışık ve mutlu aile yapacak olduğunu ve sonunda bu işi başaracağımızı, başarıda büyük sorumluluğumuz olduğunu biliyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım