Menu
RSS

CHP İlçe Başkan Adayı Mısırlıoğlu: Bunun Adı Değişimdir!

CHP İlçe Başkan Adayı Mısırlıoğlu: Bunun Adı Değişimdir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe delegeleri seçimini tamamladı. Bu ilçelerden Konyaaltı’nda kıran kırana geçen delege seçimleri sonrası ilçe başkanlığına adaylıklar da açıklanmaya başlandı. Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na adaylığını resmen açıklayan ilk adaylardan biri olan

Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu partililerle bir araya geldi. Konuşmasına Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a sağlığına kavuşması dileğini ileten Mısırlıoğlu, cumhuriyet Bayramı’nın buruk yaşandığını belirtti.

Bunun nedenini ise “Çünkü adı cumhuriyet olan ama hiçbir İslam ülkesinde olmayan; cumhuriyetimizin laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olma özellikleri 15 yıllık AKP iktidarında çok ciddi yaralar almıştır” diye söyledi.

Mısırlıoğlu AKP iktidarının ülkemizde yarattığı tahribatları sıraladıktan sonra bu tahribatların ortadan kalkmasının tek çözüm yolu olarak CHP iktidarını gösterdi.

Konyaaltı ilçesini “Durağan bir örgüt yapısından dinamik bir örgüt yapısına dönüştürmek için yola çıktıklarını belirten Mısırlıoğlu, Bunu da ancak “değişim”le yapılabileceğini söyledi.

Aynı Organizasyonu İlçe Binasında Da Yapacağız

Kaktüs Medya olarak sorduğumuz “İlke ve gelenek olarak ilçe başkan adaylıkları ilçe binasında yapılmaktadır. Siz neden burayı tercih ettiniz” sorumuza Mısırlıoğlu şöyle yanıt verdi:

“Daha önce de basın metni olarak duyurmuştum. Bugün burada yaptığımız basın açıklaması bunun bir duyurusudur ama aynı zamanda da aynı organizasyonu ilçe binamızın önünde de yapacağız” dedi.

Diğer bir soru olarak sorduğumuz  “CHP Siyasi Ahlak Yasası üzerinde önemle durmakta. Bu siyasette etik davranma olarak ta bilinir.

İlçe delege seçimleri sırasında çıkardığınız kırmızı listede yaklaşık 10 kişi aynı zamanda beyaz listede de yer almaktaydı. Bu sizce etik miydi?” sorusuna ise Mısırlıoğlu şu yanıtı verdi:

“Hiçbir mahalleye, hiçbir delegasyon listesine karışmadım. Herkese liyakat sahibi kişileri oralara yazmak gerekir, herkes kendisi belirlesin demişimdir. Gerçekten liyakat sahibi insanların o listelerde ortak yazılması da doğaldır”

Kılıçdaroğlu’na Selam Gönderdi

“Konyaaltı’nı; her evde, her köşe başında, her sokağında demokrasi şölenlerinin yapıldığı; Her kurumunda, her kuruluşunda kültür ve sanat etkinliklerin yükseldiği bir ilçe yapacağımıza söz veriyorum” diyen Mısırlıoğlu sözlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na selam göndererek bitirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım