Menu
RSS
Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altekin Seçildi

Kepez Belediye Başkan Vekilliğine Refik Emre Altek…

Kepez Belediye Meclisi, görevi...

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Prev Next

Batı Antalya'nın En Büyük Camisinin İnşaatı Sürüyor

Batı Antalya'nın En Büyük Camisinin İnşaatı Sürüyor

Kumluca ilçesinde belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapımı devam eden cami inşaatının yaklaşık yüzde 60'lık bölümünün tamamlandığı bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Narenciye Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Metin Küstür, dernek üyeleri ve cami inşaatının yapının üstlenen ustalarla birlikte inşaatı gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Küstür, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıl önce Batı Antalya'nın en büyük camisini yapmak üzere yola çıktıklarını ve aradan geçen sürede Kumluca Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle cami inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Çalışmalarda başkan Çetinkaya'dan büyük destek aldıklarını ifade eden Küstür, bunun yanında hayırsever vatandaşların da cami inşaatına yardım konusunda katkıları olduğunu belirtti.

Kısa sürede, cami inşaatının betonarme bölümünün tamamlanmasını planladıklarını kaydeden Küstür, "Temeli atılalı bir yıl olmadan inşaatımızın yüzde 60'lık bölümünü tamamladık.

Bundan sonraki süreçte inşaatın ince işçiliği yapılacak. Bugüne kadar Kumluca belediyesi başta olmak üzere hayırsever halkımızdan ayni ve nakdi olmak üzere yaklaşık 1,5 milyon lira destek sağlandı. İnşallah bundan sonrada bu destekler devam eder, en kısa sürede camimizi ibadete açarız." ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya da geçmişten bu yana hayırsever ilçe halkının destek ve katkılarıyla ilçede bir çok eserlerin yapıldığını, devam eden cami inşaatı için de halkın katkısının büyük olduğunu vurguladı.

İlçenin sembolü olacak, Batı Antalya'nın en büyük camisinin inşaatının aynı güzellikte ve hızla ilerlediğini ifade eden Çetinkaya, "Bu kadar kısa sürede inşaatın yarıdan fazlasının tamamlanmış olması sevindirici.

Hedefimiz inşaatın geri kalan bölümünün de biran önce tamamlanması. Ben bu konuda hayırsever halkımızın desteğini esirgemeyeceğine inanıyorum. Böyle devam ederse önümüzdeki bir içinde camimiz ibadete açılır." diye konuştu. Kaynak: AA

yukarı çık
0
Paylaşım