Menu
RSS

Başkan Tütüncü: En Büyük Paye TC Vatandaşlığı

Başkan Tütüncü: En Büyük Paye TC Vatandaşlığı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetlerinde en öndeki yerini alan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, kendisi için ne büyük payenin bu milletin parçası olduğunu söyledi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan yüzlerce Antalyalıyı gururlandıran bir konuşma yaptı.

Türk milletinin darbe girişimi karşısında onurlu ve dik duruş sergilemesi üzerine birçok konuşma yapıldığını vurgulayan Başkan Tütüncü, ortaya koyulan mücadele ruhunun yurt içinde ve yurt dışında sürekli dillendirildiği söyledi.

Aziz Milletin Parçasıyım

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının darbe girişimi karşısında gösterdiği tavrın üzerine ne kadar övgü yapılsa da az kalacağını ifade eden Tütüncü, “Bu Mehmet Akif Ersoy merhumun Çanakkale şehitlerine şiirinde ifade ettiği gibi, asırlara sığmayacak bir büyük mücadeledir.

Ben bugün tek bir şey söylemek istiyorum. Bu onurlu aziz milletin, bu toprakları yurt edinmiş bu asil milletin sıradan bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. En büyük paye, bana göre bu topraklarda yaşayan olmaktır” diye konuştu.

İnançla, İmanla Geliyorsunuz

Cumhuriyet Meydanı’na yüreklerde inançla, imanla, milli iradeye inanarak gelindiğinin altını çizen Tütüncü, “Buraya milletin adamına inançla, sevdayla, aşkla geldiniz, geliyorsunuz. Türkiye’nin milyonları, memleket sevdalıları bir araya geliyor” dedi.

Hatıra Fotoğrafları Çektirdi

Meydana atım atmasından itibaren kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaşan Tütüncü, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmekten de geri kalmıyor.

Her yaştan Antalyalıların birlikte özçekim yapma tekliflerini geri çevirmeyen Tütüncü, sabah ezanının okunmasıyla noktalanan nöbet bitiminde tüm Kepezlilerle de birlikte toplu özçekim yapıyor.

yukarı çık
0
Paylaşım