Menu
RSS

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel Ramazan Çarşısında

Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel Ramazan Çarşısında

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Karaoğlan Parkındaki Ramazan Çarşısını gezdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Karaoğlan Parkında kurduğu geleneksel Ramazan Çarşısı önemli konukları ağırladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Ramazan eğlencelerinin devam ettiği ve geleneksel Ramazan Çarşısını ziyaret etti.

Ziyaret renkli görüntülere sahne oldu. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Türel Ramazan Çarşısını gezerken, hemşerileriyle sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi. Esnafla yakından ilgilenen Çavuşoğlu ve Başkan Türel Antalyalılarla selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

Bakan’dan MHP Standı Önünde Rabia İşareti

Ramazan Çarşısı içerisinde Antalya Ak Parti Gençlik Kolları tarafından kurulan standı ziyaret eden Çavuşoğlu Antalya Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve partililerle bir araya geldi.

Çavuşoğlu, alanda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi standı önünde, Cumhur İttifakının sembolü haline gelen rabia ve bozkurt işareti ile kameralara poz verdi.

yukarı çık
0
Paylaşım