Menu
RSS

AÜ Turizm Fakültesi Öğrencileri Etkinlik Projelerini Sundu

AÜ Turizm Fakültesi Öğrencileri Etkinlik Projelerini Sundu

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi Seyahat ve Konaklama Bölümü son sınıf öğrencileri Animasyon dersi kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik projelerini sundu.

Düzenlenen "Etkinlik Projeleri Sunum Günleri" kapsamında konuşan Etkinlik Projeleri Koordinatörü ve aynı zamanda Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erkan Çalışkan, maçlarının toplumda farkındalık oluşturmak ve toplumsal kaynaşma, paylaşım bilinci geliştirmek olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin son sınıf ve mezuniyet telaşı olmasına rağmen Üniversite kampüsü dışındaki toplumun her ferdine kucak açarak ve onların yanlarında olarak Akdeniz Üniversitesinin vizyonunu, toplumsal paylaşım ruhunu ve birlikteliğini Antalya halkına göstermişlerdir” dedi.

İlgi İle İzlendi

Bu tür etkinlik projelerinin Turizm Fakültesi öğrencilerinin eğitimleri adına büyük bir kazanım olduğunu düşündüklerini aktaran Doç. Dr. Çalışkan, “Öğrencilerimiz bu sayede bir projede görev alma, proje yazma deneyimi kazanma ve takım olabilme ruhu geliştirdiler” diye konuştu.

Bu yıl ki etkinlik ana temalarının “engelliler ve aileleri”, “yuva çocukları”, “huzurevi sakinleri” olarak belirlendiği etkinlik proje sunumları Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ve sunumu gerçekleştiren öğrencilerin aileleri tarafından ilgi ile izlendi.

yukarı çık
0
Paylaşım