Menu
RSS

ATSO Heyetinden Doğu Antalya Ziyareti

ATSO Heyetinden Doğu Antalya Ziyareti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve Meclis Başkanı Süleyman Özer, Antalya'nın doğu ilçelerine ziyaretlerde bulundu. ATSO heyeti, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC),

ATSO Gazipaşa Temsilciliğini ziyaret etti, Gazipaşa'da ATSO üyeleriyle bir araya geldi. İlk olarak Manavgat'ta temaslarda bulunan ATSO heyeti, MATSO yönetiminin konuğu oldu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ın bölge için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini vurgulayan Başkan Davut Çetin, "MATSO, bölgede en iyi çalışan Odalardan birisi. Bu gerçekten Manavgat için çok büyük bir şans. Umarım bu başarılı çalışmaları artarak sürecektir" dedi.

ATSO'nun Türkiye'deki ilk Ticaret ve Sanayi Odaları'ndan olduğunu dile getiren MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, "ATSO, sadece Antalya'nın değil Türkiye'nin en köklü Odalarından biri konumunda.

Böylesine köklü bir kurumun Antalya'mızda olması da hem bizler hem de kent için büyük bir avantaj. Oda olarak ATSO'nun tecrübe ve desteklerinden her zaman faydalanıyoruz" diye konuştu.

TANITIM ANTALYA ÇATISI ALTINDA BİRLEŞMELİ

ATSO heyeti daha sonra ALTSO ve AGC'yi de ziyaret etti. Heyet, Alanya ekonomisi ve turizmdeki gelişmeler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Alanya'nın bölge ekonomisi için çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Davut Çetin, Bu potansiyelin açığa çıkması noktasında ALTSO'nun projelerinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Alanya TSO ile birlikte Tanıtım A.Ş.'de destinasyon tanıtımı odaklı çalıştıklarını belirten Başkan Davut Çetin, "Bölge Odaları olarak Antalya'nın kalkınması için hep birlikte çalışmalı, üretmeli ve yeni projeler yaratmalıyız. Umarım işbirliklerimiz artarak devam edecek" dedi.

Alanyalı gazetecilerin ekonomi, gündem ve bölge hakkındaki sorularını cevaplayan ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya'nın turizmde tek bir elden tanıtılmasının önemine vurgu yaptı.

ATSO Başkanı Davut Çetin, Meclis Başkanı Süleyman Özer ve beraberindeki heyet, ATSO Gazipaşa Temsilciliği'ni de ziyaret etti. ATSO Gazipaşa Temsilcisi Bedri Güven ve temsilcilik çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Davut Çetin, temsilcilikte verilen hizmetin daha yukarı taşınması konusunda neler yapılabileceğine ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra bölgedeki ATSO üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Davut Çetin, sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Ziyarete gidilen işletmelere yeni 'Üye Sicil Belgesi'ni veren Başkan Davut Çetin, son olarak bölgede faaliyet gösteren en eski ATSO üyesi iş yerini ziyaret etti.

Gazipaşa'da bulunan en eski üye M. Kemal Aslan'ı iş yerinde ziyaret ederek bir müddet sohbet eden Başkan Davut Çetin, görüşmenin sonunda Aslan'a ATSO yayınlarından oluşan bir set ile fincan takımı armağan etti.

yukarı çık
0
Paylaşım