Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Antalya Valisi Karaloğlu, Genç İşadamlarını Kabul Etti

Antalya Valisi Karaloğlu, Genç İşadamlarını Kabul Etti

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. ATGİAD' Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, Antalya'yı tanıtmak amacıyla bir komisyon oluşturduklarını ve bu sene Antalya'yı hiç görmemiş yüz bin kişiyi Antalya'da misafir etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Başkan Cengiz, Antalya'nın daha iyi tanıtılması adına Antalya'ya yakışır bir tanıtım filmi hazırlamak için çalışmaları olduğunu ifade etti.

Vali Münir Karaloğlu ise gençleri her alanda aktif görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Antalya'nın kültürel değerlerini kaybetmekle karşı karşıya olduğuna dikkati çeken Vali Münir Karaloğlu, "Hepiniz Antalyalısınız veya Antalyalı oldunuz.

Her şehrin bir taşıyıcı kültürü var. İnsanlarda olduğu gibi her şehrin bir kimliği var. Antalya çok göç alan bir şehir, almaya da devam ediyor. Sürekli göç alması nedeniyle Antalya tarihten getirdiği kültürünü koruyamama riskiyle karşı karşıya.

Rüzgârın önündeki yaprak gibi sallanıp duruyor. Antalya'nın tarihini, kültürünü, yöresel değerlerini korumamız lazım" dedi.

Antalya'yı bir hilale benzettiğini ve bu hilalin çok önemli olduğunu açıklayan Vali Karaloğlu, "Hilalin bir ucu Akseki diğer ucu ise Elmalı'dır. Eğer biz Antalya'nın tarihini, kültürünü, yöresel değerlerini bu iki uca mıhlamazsak Antalya bizim olmaktan çıkacak.

Elmalı tarafı hiç bilinmiyor ama Elmalı sadece Antalya'nın değil aynı zamanda Anadolu'nun çok önemli bir irfan, maneviyat, eğitim merkezidir. Çok önemlidir. Lakin baktığımızda Elmalı da Akseki de insanların göç ettiği, boşattığı, terk ettiği yerler haline geliyor" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Karaloğlu, genç iş insanlarıyla fotoğraf çektirerek çalışma hayatlarında başarılar diledi.

yukarı çık
0
Paylaşım