Menu
RSS

Antalya Ulaşımında Yeni Hatlar Göreve Başladı

Antalya Ulaşımında Yeni Hatlar Göreve Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların memnuniyetini artırmak için kent içi toplu ulaşımı yeni hatlarla güçlendiriyor. 1 Nisan tarihi itibariyle Masadağı’nı denizle buluşturan GM24 Güzeloba-Mevlana-Masadağı ile ML22 Ekspres Sarısu-100.Yıl-Meydan hatları seferlere başladı.

1 Nisan tarihi itibariyle 75 adet 12 metrelik, 41 adet 8,5 metrelik olmak üzere toplam 116 yeni aracı toplu ulaşım sistemine dâhil eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, vatandaşlara güvenli,

konforlu ve kesintisiz toplu taşıma hizmeti sunabilmek amacıyla ulaşım ağına yeni hatlar ekliyor. Bu kapsamda 12 yeni hat Nisan ayı içerisinde etap etap sefere başlayacak. Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Masadağı, Sarısu ve Meydan ulaşımını rahatlatacak

yeni hatların seferlerini başlattı. Büyükşehir Belediyesi, ilk kez açılan GM24 hat numaralı otobüsle; Güzeloba-Mevlana-Masadağ arasındaki ulaşımı rahatlatırken; ML22 Ekspres hat ile de Sarısu-100.Yıl-Meydan arasında toplu ulaşım seferlerine başladı.

Masadağı’ndan Güzeloba 30 Dakika

Büyükşehir Belediyesi, Kepez Bölgesi’ndeki vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine yeni bir hat ekleyerek Masadağı-Güzeloba arasına erişimi kolaylaştırdı. Masadağı’ndan otobüse binen bir vatandaş 30 dakikada Güzeloba’ya ulaşabiliyor.

yukarı çık
0
Paylaşım