Menu
RSS

Antalya Tüm Yerel Sen Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

Antalya Tüm Yerel Sen Birlik ve Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

Tüm Yerel Sen Antalya Şubesi birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltıya Birleşik Kamu İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Fatin Iltar ve sendika üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Tüm Yerel sen Antalya Şube Başkanı Ünal Şahin, sendika olarak kırmızı çizgilerinin Atatürk ilkeler, Cumhuriyet değerleri, ülkemizin birlik ve beraberliği ve laik, çağdaş, demokratik parlamenter sistem olduğunu söyledi.

Şahin konuşmasında “Biz Tüm Yerel Sen ailesi olarak Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı, kurulalı 5 yıl olmuş Büyükşehir, il ve ilçelerde örgütlenmiş ve kısa sürede 12.000 üyeye ulaşmış bir sendikayız” dedi.

“Bu süre içerisinde Hatay, Muğla, Aydın, İzmir ve Tekirdağ gibi Büyükşehirlerde; Edirne, Kırklareli, Yalova, Burdur ve Zonguldak gibi il belediyelerinde ve birçok ilçede yetkili sendikayız” diyen Şahin konuşmasını şöyle tamamladı:

“Sendikamız kamu emekçilerinde; dil, din, ırk ve siyasal düşünce ayrımı yapmaksızın hak, hukuk, adalet çerçevesinde sendikacılık yapmaktayız. Pratikte yapmış olduğumuz Toplu sözleşmelerde de bunu herkes açıkça görecektir.

Sendikamız yasal ölçülerde aidat almakta olup yine bunu da üyelerimize ve üyelerimizin haklarının savunulmasına harcamaktayız.

Antalya Şube olarak ta; Burdur il belediyesi, Konyaaltı, Isparta-Aksu, Karaman-Göktepe belediyelerinde yetkiliyiz. Döşemealtı belediyesinde de yetkili /yetkili olmak üzereyiz.

Emekçilerimizin haklarını savunmayı sürdürmekteyiz sürdüreceğiz.

Yaşasın; Tüm Yerel Sen Yaşasın; Birleşik Kamu İş Yaşasın; Emek, Vatan, Cumhuriyet mücadelemiz”

yukarı çık
0
Paylaşım