Menu
RSS

Antalya SOL Parti Döşemealtı İlçe Örgütünün Açılışını Yaptı

Antalya SOL Parti Döşemealtı İlçe Örgütünün Açılışını Yaptı

Sol Parti Döşemealtı İlçe Örgütü yeni binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda partili ve davetli katıldı. Açılışta konuşan Sol Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Feride Oral şunları söyledi.

“Değerli dostlar, sevgili Döşemealtı halkı ve kıymetli basın emekçileri; ilçe örgütümüzün açılışına hepiniz hoş geldiniz. Hep birlikte azimle ve kararlılıkla yola çıkarak, büyük bir özveri sonucunda bugün burada siz dostlarımızla birlikte ilçe örgütümüzü açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biliyoruz ki; biz ancak birlikte olursak kazanırız, omuz omuza vererek başarabiliriz! Gerek bugün buraya gelerek gerek açılış sürecinde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan dayanışma gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi

Feride Oral’ın ardından Sol Parti İl Başkanı Aysel Aydın’da davetlilere hitap etti. Aysel Aydın “ İki yıl önce pandemi kısıtlılığı içinde yapmış olduğumuz Döşemealtı ilçe kongremizi bugün, bir adım öne taşıyarak ilçe binamızın açılışıyla yolumuza devam ediyoruz.

Bunun için Döşemealtı ilçe örgütünün ve dostlarımızın katkısına bir kere daha teşekkür ediyorum.

Değerli dostlar ülkemiz çok kritik bir eşikten geçiyor. Bu dinci, gerici ve piyasacı tek adam rejimi, yaşadığımız ekonomik krizin derinleşmesiyle birlikte baskı ve zoru artırarak devam ediyor.

Her gün artan zamlara, işsizliğe, kadın cinayetlerine, gerici fetvalara artık tahammülümüz kalmadı. Burada esas mesele 20 yılda yaratılan bu örgütlü kötülüğe karşı daha örgütlü bir mücadele yaratarak, emekten yana, laiklikten yana, kamuculuktan, eşitlikten, özgürlükten yana,

bağımsızlıktan yana, anti kapitalist anti emperyalist bir devrimci dönüşüm programı ile Türkiye’yi yeniden kurmak zorundayız. Sol Parti olarak bu göreve talibiz.

Sol Parti kurulduğu günden bu yana umutla, cesaretle sokaklarda meydanlarda adım adım büyüyor. Bundan sonrada aynı kararlılıkla yoluna devam edecek” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım