Menu
RSS

Antalya Serik’in Yöresel Ürünleri YÖREX Fuarında Tanıtılacak

Antalya Serik’in Yöresel Ürünleri YÖREX Fuarında Tanıtılacak

Serik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 13 – 17 Eylül tarihleri arasında Antalya'da 8. kez düzenlenecek "YÖREX' Yöresel Ürünler Fuarına katılacak.Türkiye’nin en büyük yerel ürün fuarı olan yöresel ürünler fuarı (YÖREX) 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Serik’in yöresel ürünleri Türkiye’nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarı’nda görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Antalya Ticaret Borsası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle düzenlenen YÖREX 8. Yöresel Ürünler Fuarı, bu yıl 13 – 17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Antalya Expo Center’da “Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla düzenlenen YÖREX, her yıl Türkiye’nin dört bir yanından yöresel ürünleri aynı çatı altında buluşturuyor.

“ Yöresel Ürünlerimizin Marka Değerlerini Artırmayı Planlıyoruz”

Serik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şahin Bilgi yaptığı açıklamada; “Serik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Serik’in tanıtımı için başlattığı hamlelere tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin en büyük yöresel ürünlerin tanıtım organizasyonu olan ve

bu sene 8.si düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı’nda ilçemiz Serik’in Marka değeri taşıyan yöresel ürünleri tanıtılacak.

Antalya Expo Center'da düzenlenecek (YÖREX) Yöresel Ürünler Fuarı'nda açacağımız stantta bu yıl Serik’e özgü, unutulmuş ve yeterince tanıtımı yapılamamış yöresel ürünlerimizi tanıtacağız.

Kooperatif olarak bu fuara katılıp yöresel ürünlerimizin marka değerlerini artırmayı planlıyoruz. Serik Bıçağı, Serik Çorbası, Serik Sosu ve Serik Besteli gibi ürünlerimizin tanıtımını yapacağız.

Ürünlerimizin değerlerini koruyup tanıtımını iyi bir şekilde yaparsak gelecek nesillere aktarılmasını sağlaya biliriz. Marka olmak istiyorsak bu tarz tanıtım organizasyonlarını bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz " dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım