Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Prev Next

Antalya Saadet’ten Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

Antalya Saadet’ten Dünya Gazeteciler Günü Kutlaması

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler günlerini kutladı. Düzen, gazetecilerin görevlerinin önemli olduğu kadar işlerinin de bir o kadar zor olduğunu ifade etti.

Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir diyen Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından,

matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Düzen, Bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek; “Günümüzde 4. kuvvet olarak tanımlanan basın, gücünü olumlu veya olumsuz yönde kullanabilmektedir.

Bağımsız, hak ve adaletten yana, kişi hak ve dokunulmazlıklarına önem veren, halkın, mazlumun, haksızlığa uğramışın yanında yer alan basın, günümüz için de geleceğimiz içinde çok önemli bir görevi yerine getirmiş olmaktadır.

Bölge insanımız yazılı ve görsel medya vasıtasıyla yetkililere ulaşabilmekte, sorunlarını dile getirebilmektedir. Saadet Partisi olarak şehrimize, ülkemize ve dünyaya ait ve insana dair her türlü yapıcı, sorun çözücü konularda

gazeteci arkadaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olacağız. Saadet Partisi olarak tekrar günlerini kutluyor, kendilerine kolaylık ve başarılar diliyoruz.

yukarı çık
0
Paylaşım