Menu
RSS

Antalya AK Parti İlçe Başkanı Belin Öğrenci ve Öğretmenlere Başarı Diledi

Antalya AK Parti İlçe Başkanı Belin Öğrenci ve Öğretmenlere Başarı Diledi

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr.Alparslan Belin, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Belin açıklamasında “Hiç kuşkusuz milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak ve aydınlık yarınlara taşıyacak bu yolda

milli ve manevi değerlere bağlı inançlı kadrolarla vatanına milletine bağlı yetişecek bir nesil ülkemizin teminatı olacaktır” dedi.

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr.Alparslan Belin açıklamasında şunlara değindi;

“2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılına başlanmasının heyecanını ve coşkunu yaşıyoruz. Başta öğrenci ve öğretmenlerimizin olmak üzere bütün velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi için her tülü fedakârlığı yapan ve her zaman onların yanında yer alan değerli ailelerini, öğretmenlerini tebrik ediyor, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum.

Bu itibarla Başta Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un bu yeni dönemde ekibiyle birlikte yapacağı yeniliklerin eğitim sistemimizi daha nitelikli bir seviyeye çıkaracak olmasına inancımız tamdır. 

Hiç kuşkusuz milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak ve aydınlık yarınlara taşıyacak bu yolda milli ve manevi değerlere bağlı inançlı kadrolarla vatanına milletine bağlı yetişecek bir nesil ülkemizin teminatı olacaktır”

yukarı çık
0
Paylaşım