Menu
RSS

Antalya Kumluca'da 'Türkiye Geçilmez' Konferansı

Antalya Kumluca'da 'Türkiye Geçilmez' Konferansı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 'Türkiye Geçilmez' konferansı düzenlendi. Memur- Sen Kumluca Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Türkiye Geçilmez' konferansına, eski milletvekili ve eski Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Konferansı Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Finike Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Memur- Sen Temsilcisi Süfya Öztürk, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaş takip etti.

Konferansta konuşan Şevki Yılmaz, "Türkiye geçmişte olduğu gibi günümüzde de bölünüp parçalanmak isteniyor. Buna dış güçler çeşitli planlarla var güçleriyle uğraşıyor. Bu oyunlara gelmeyelim. Gözümüz hep açık olsun.

Bizler şanlı ve imanlı Osmanlı'nın torunlarıyız. Bu ülkeyi hiçbir karanlık güç geçemedi geçemez de. Türkiye geçilmez. Neden biliyor musunuz? Bu ülkenin manevi sahipleri var.

Bizler de bu şuurla bu toprakları korumaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğe kenetlenmeye ihtiyacımız var. Türk- Kürt kardeştir. Bölmek isteyenler kalleştir" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım